Статті
Особливості витримки тютюну
 
Ще в період зародження культури тютюнопаління вважалося, що свіжо зірваний тютюн найкраще проявляє свій характер, до того ж тривале зберігання погано на ньому позначається. На щастя, з часом багато курців переконалися, що витримка для тютюну бути найкращим процесом по розкриттю смакових якостей. У цій статті поговоримо про особливості зберігання тютюну і самому процесі ферментації.
 
Історія появи бріарових трубок
 
Існує безліч матеріалів, які використовуються для створення курильних трубок. Можна сказати, що кожному регіону, що спеціалізуються по створенню трубок, притаманні ті чи інші традиції, завдяки яким світ зміг побачити безліч варіантів курильних трубок. Кращими вважаються все ж ті, які виконані з бріара. Як майстри змогли відшукати цей ідеальний матеріал для трубок? Чим він такий хороший? Чому він не вирощується повсюдно? На ці та ряд інших питань ми спробуємо відшукати відповіді, занурившись в історію створення бріарових трубок.
 
Вологість тютюну-питання і відповіді

Неправильне зберігання-це основна проблема зміни смакових якостей тютюну. Абсолютна втрата вологи призводить до того, що замість ароматних сухих листів утворюється порошок, мало чим нагадує куплений вами раніше тютюн. Це може статися незалежно від якості тютюнової суміші і її наповнювачів, тому збереження оптимальної вологості є одним з пріоритетних завдань кожного курця.

Sandblast як особливий вид обробки трубок

Фінішна обробка тютюнових трубок Санбласт (Sandblast) не що інше, як піскоструминна обробка верхнього шару трубки, що надає їй особливої рельєфності. У живій природі піскоструминна обробка здатна до невпізнання змінити кам'янисту породу, надавши їй надзвичайної гладкості або особливого рельєфу. Звичайний пісок виступає у вигляді абразивного матеріалу, і під дією сильних потоків вітрів здатний змінювати навіть найміцнішу поверхню, шліфу її або навпаки, створюючи особливий візерунок. Механізація цього процесу дозволила в тютюновому світі створити абсолютно новий напрямок в обробці трубок, що відрізняються своїм колоритним зовнішнім виглядом.

Роль Вірджинії в тютюновому світі

Практично в 70% тютюнової продукції присутній тютюн Вірджинія. Він ідеально підкреслює смаки, надаючи ароматам більшої вираженості і насиченості, відмінно комбінується з сортами Burley, Perik і Latakia, тому вважається найбільш універсальним тютюном, здатного задовольнити побажання практично кожного курця.

Все, що ви не знали про тютюн Берлі.
Любителі люлькового тютюну не рідко показують свою зневагу до Burley. Дійсно відгуки про нього зустрічаються не завжди позитивні, але на цей рахунок є ряд пояснень. Щоб отримати задоволення від куріння такого сорту люлькового тютюну, потрібно знати як правильно його вибирати і готувати.
Різноманітність курильних трубок

Різноманітність курильних трубок просто вражає уяву. Сьогодні можна зустріти як традиційні труби з бріара, так і глиняні, скляні, комбінації дерева і металу, а також безліч інших варіантів, які користуються великим попитом по всьому світу. Пропонуємо ознайомитися з найбільш цікавими представниками світу тютюнових трубок. 

Мистецтво обкурювання нової трубки

Мистецтво обкурювання нової трубки

Один і той же тютюн може звучати по-різному, а причиною цього є саме трубка. Нова не обкурена трубка нерідко викликає підгоряння тютюну, що значно спотворює смак. Щоб виправити цю ситуацію, кожен досвідчений курець, купуючи нову трубку, знає, що для початку її необхідно як краще обкурити. У цій статті ми поговоримо про такий настільки важливий процес як обкурювання трубки.

Люльковий тютюн G. L. Pease Old London Series Navigator

Люльковий тютюн G. L. Pease Old London Series Navigator цікавий поєднанням американських і європейських марок. Ще кілька століть тому, моряки взяли за правило спресовувати тютюн і приправляти його ромом, завдяки чому він набував вишуканий алкогольний смак. Все нове, це добре забуте старе, і за таким принципом була розроблена курильна суміш G. L. Pease Old London Series Navigator. Виробник за традиціями "морських вовків" спробував відтворити Тютюн для справжніх чоловіків, використовуючи технологію преса і справжнього рому.

Тютюн для трубок G. L. Pease Cumberland

Насичений і тривалий смак тютюну G. L. Pease Cumberland з приглушеною м'якістю дарує чудові відчуття. Перед вами ансамбль кращих американських тютюнових сортів: Вірджинія, Кентуккі і Перік. Основну тональність задає Вірджинія, а ось вишуканих варіацій додає саме Перик. Тютюнова суміш цікава глибокими смаками, серед яких яскраво виділяється насичений натуральний смак тютюну, розбавляється чорносливом і сушеними яблуками.

Тютюн для трубок G. L. Pease Gaslight

Хороший тютюн повинен залишати приємний післясмак і не менш яскраві спогади. У створенні G. L. Pease Gaslight виробник спробував поєднувати чудових смак тютюнових сортів Вірджинії, Latakia і Turkish, насичуючи вас особливим настроєм, адже з ним дійсно можна відчути себе Шерлок Холмсом. Тільки уявіть, пустельні вулиці Лондона і легка вечірня туманність. Які таємниці зберігає Вечірнє місто? У цьому все ж щось є.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>

Сторінка 6 з 8
Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору