Статті
Тютюнова фабрика Petersen & Sorensen

Тютюнова фабрика Petersen & Sorensen за більш ніж 100-річне виття існування переживала безліч потрясінь, які нещадно підривали виробництво тютюнової продукції, Поки і зовсім не припинила своє вільне існування, перейшовши під управління корпорацією. Вона є однією з найуспішніших, на яку варто рівнятися, до того ж її успіх перейняли сотні інших компаній.

Британські традиції в тютюні G. L. Pease Sextant

Добре витриманий Американський люльковий тютюн G. L. Pease Sextant володіє ароматом морського тютюну, приголомшливі смаки якого описати неймовірно складно, але ми спробуємо. Його творець Грегорі Піз робив акцент на старих технологіях виробництва, які, на його думку, здатні максимально правильно розкривати всю гаму смаків, які недоступні при використанні сучасних технічних засобів. 

Інтернет Магазин Калабаш

Коли Вам необхідно купити тютюнову продукцію, електронні сигарети і все інше, що пов'язано з цією сферою, наш інтернет магазин до ваших послуг. У 2011 році наша команда вирішила стати однією з успішних по насиченню українського ринку якісними і такими необхідними тютюновими виробами, які трубокури шукають по всьому світу. Тепер в одному місці, в наших каталогах, зібрані популярні і абсолютно нові бренди, а також торгові марки, що стали відомими у всьому світі якістю своєї продукції. Система, по якій працює наш інтернет магазин, досить проста і зручна. У каталогах ви зможете відшукати всю цікаву для вас інформацію про необхідний товар або ж уточнити її у наших менеджерів.

 

Нескінченні таємниці G. L. Pease «Sixpence»

До нових тютюнів, як правило, ставляться з великою обережністю, але якщо у вас в руках G. L. Pease «Sixpence» - побоюватися нічого. Цей тютюн інтригує, заворожує своїм яскравим насиченим ароматом і витонченістю особливої копченості. Легкість квіткових тонів в смаку надає йому особливої ніжності. Не слід списувати тютюн з рахунків справжніх "чоловічих" пропозицій, адже його міцність оцінюється вище середньої. У складі заявлена Вірджинія, Перік і Кентуккі, що говорить про неймовірний букет смаків і ароматів, плавно змінюють один одного.

Солодкий смак Mac Baren Modern Virginia Flake

Натуральний солодкий смак Mac Baren Modern Virginia Flake повністю є заслугою двох сортів світлої і золотистої Вірджинії. Їх карамельний вигляд доповнюється і фруктово-карамельним смаком, який інтригує, кажучи про хороший спектр ароматів під час куріння. У чистому вигляді Вірджинія багатьом рідко припадати до смаку, тому для поліпшення як естетичних, так і смакових якостей, виробник додав фірмовий Modern Cavenndish і невелику кількість Берлі.

Кращий тютюновий десерт Cornell & Diehl Mixture Monster

Величезна кількість виробників тютюнових сумішей раз у раз наввипередки випускають лінійки продукції, присвячені популярним святам, зокрема нерідко до Нового року або Різдва можна побачити безліч новинок. Але Cornell & Diehl Mixture Monster, мабуть, перший тютюн, який відійшов від буденності, ставши одним з кращих пропозицій напередодні Хеллоуїна. Ви здивовані? Тоді ви точно ще не пробували цю тютюнову суміш, повну смаків і яскравих ароматів.

Peterson Sherlock Holmes-солодкість і м'якість

З тютюном Peterson Sherlock Holmes у вас точно не виникнуть проблеми з розкурювання і набивання. Відкривши банку з ним, ви відчуєте досить сильний аромат лугових трав з м'якою солодкістю, що нагадує родзинки. При розкурюванні, в цілому, картина смаків не змінюється, а лише ще більше розкривається. Тютюнова нарізка досить акуратна, тому складнощів при перших затяжках практично не виникає. Створюється враження, що тютюн дуже комфортний, але чи так це?

W. O. Larsen Old Belt-відібрані сорти Вірджинії

Тютюн W. O. Larsen Old Belt-особливий характер відібраних сортів Вірджинії.

Саме тютюн W. O. Larsen Old Belt нерідко викликає суперечки серед курців на рахунок його комфортності при щоденному використанні. Кусючий тютюн у всьому своєму прояві або ж багатство ароматів з шоколадними відтінками? Що ж, давайте розбиратися, зваживши всі «ЗА» і «проти» пропонованої тютюнової суміші.

Mac Baren Navy Flake-традиції смаку і якості

Люльковий тютюн Mac Baren Navy Flake 

Тютюн Mac Baren Navy Flake був представлений світу ще в далекому 1965 році і з тих пір став популярним серед величезної кількості споживачів за рахунок своєї відмінної якості, чудового смаку і багатогранності аромату. У його складі "три кити" - тютюн Вірджинія, Берлі і Кавендіш, оригінальне співвідношення яких дозволило створити тютюнову суміш, полюбилася в усі часи.

Люльковий тютюн Amphora Virginia Blend

Люлькові Тютюн Amphora

Оригінальний смак люлькового тютюну Amphora Virginia Blend доповнений приємним запахом, але за своєю структурою суміш нерідко сухувата. Доступна ціна є основоположною у формуванні на нього високого попиту, в той же час гідна якість тютюну створює найкращі умови для куріння його на постійній основі. Настільки неоднозначна і така проста суміш на основі Вірджинії заслуговує більш пильної уваги, про що ми і поговоримо в цій статті.

Ці насичені димні ноти Латакії

Тютюновий сорт, який, мабуть, не викликає будь-яких сумнівів, це Латакія. З нею будь-яка тютюнова суміш набуває вишуканий смак, а її аромат ще довго полонить ваш розум надзвичайними запахами. Латакію відносять до тютюну-кондиментів, яких просто не буває багато. Якщо переборщивши з перцем, готуючи улюблене блюдо, воно однозначно буде зіпсовано, з цим же тютюном будь-яка суміш буде лише вигравати і доповнюватися все новими ароматами, не сильно відбиваючись на смаку.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 8
Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору