Статті
Який шліф для бонга найкращий?
 

Шліф або чаша бонга є найважливішою деталлю, що відповідає за подання диму від трав'яної суміші, що горить, у воду. Його порожниста трубка глибоко занурюється в колбу бонга, тому до його вибору слід підходити з певними знаннями роботи девайса. Розбірні або нерозбірні, скляні або металеві, для олії або трави - усі ці різновиди розглянемо в статті далі і визначимо, який із запропонованих варіантів буде найбільш оптимальним саме для вашого бонга.

Бонги з перколятором

Бонги з перколятором не лише яскраве дизайнерське рішення, але і функціональний девайс, що дарує масу задоволень. Перколятор є спеціальною камерою в основі бонга, яка виконує додаткову функцію охолодження і фільтрації диму. Вона може бути найрізноманітніших форм, містити в собі безліч дірочок, завдяки чому дим ставати приємним і м'яким. На ділі паління такого бонга не викликає кашель і є більше щадним для слизових оболонок.

Куріння сигари в затягуванні: розбір причин і знайомство з правильним процесом насолоди тютюновим виробом

Початківців курців напевно цікавить, чому курити сигару в затяг не рекомендується, адже що сигарета, що сигара виготовляються з тютюну. Одна з відповідей криється в самих виробах, оскільки сигаретка вважається атрибутом швидкої "підзарядки" нікотином і підходить для перекуру за чашкою кави, тоді як сигара (аналогічно трубці) вважається вишуканим «блюдом», насолоджуватися яким необхідно у відповідній спокійній атмосфері. Щоб зрозуміти, чому сигарами не затягуються, слід більш детально розібратися в цьому питанні.

Причини появи гіркого або кислого присмаку під час куріння

Багатьом курцям напевно знайома ситуація, коли Тютюн для кальяну, сигарети, самокрутки або сигари знаходив досить специфічний кислуватий смак або чимало гірчив. Природно, ніякого задоволення від процесу куріння людина не отримує, тому швидко гасить виріб і викидає його. Щоб уникнути повторення такого неприємного явища слід розібратися, чому гірчить тютюн.

Сигари: особливості, плюси і мінуси

Куріння сигар завжди сприймалося як щось не особливо позитивне, але сучасні тютюнові вироби здатні багато в чому підкоригувати це переконання. Для початку слід розібратися в тому, яким складом володіє сигара.

Як обрізати сигару: особливості процесу та актуальні пристрої

Обрізка сигар вважається основним моментом знайомства з тютюновим продуктом. Грамотно прибравши кінчик, людина звільняє все багатство ароматів ферментованих листів, а також отримує відмінну можливість відрегулювати гіркоту, міцність, тривалість тління і кількість диму. Дана процедура надзвичайно важлива, але разом з тим вона складна для новачків. Щоб не зіпсувати наявну сигару, важливо не намагатися відкусити хвостик зубами, адже тоді шматочки тютюну залишаться на зубах, і будуть чимало псувати сам процес куріння. Такі дії актуальні тільки в разі відсутності поблизу спеціалізованих аксесуарів, не більше.

Цвіль і наліт на сигарах: причини, способи позбавлення

Дуже часто можна зіткнутися з ситуацією, коли з'являється цвіль на сигарах або білий наліт. Все це пов'язано з неправильним зберіганням, а також небажанням купувати спеціальні аксесуари, які якраз і захищають від цих проблем.

Ароматизація тютюну для самокруток

Куріння самокруток можна значно урізноманітнити, якщо надати тютюну певні аромати. Зробити це легко і в домашніх умовах без побоювань, що можна зіпсувати всю тютюнову суміш.

Ароматизація тютюну може проводитися самими різними способами. Є методи на основі натуральних фруктів або на основі особливих ароматизаторів, які ви легко зможете придбати.

Як зволожити тютюн?

Як зволожити тютюн? Любителі курильних трубок напевно хоч раз стикалися з тим, що тютюн був занадто сухим і ламким. Але ж це безпосередньо позначається на його смаку і ароматі. Є багато спосіб виправити ситуацію, про які ми і розповімо в цьому статті.

Тютюн Берлі

Якщо ви давно курите трубку, ви напевно чули про так званий курильний тютюн Берлі. Що це таке? У цьому ми і спробуємо розібратися. Тютюн Берлі має ряд особливостей, які і виділяють його серед інших аналогів. Джордж Вебб Джозеф Фор в 1864 році вперше виростили цю рослину в штаті Огайо.

Про способи ферментації і сушки тютюну

Про способи ферментації та сушіння тютюну куріння тютюну - це не шкідлива звичка, а приємне проведення часу. Але мало хто замислюється над тим, що приготування тютюну-це дуже складний процес, що включає етап.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 8
Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору