Статті
Куримо сигари правильно

В інтернеті досить часто зустрічаються негативні відгуки про сигарах, мовляв вони занадто важкі для легких і в цілому їх куріння зовсім не смачне. Найбільша кількість негативних відгуків, як правило, збирають сигари низької цінової категорії, але це зовсім не означає, що вони дійсно погані. Щоб зрозуміти смак і оцінити всі переваги, сигару слід правильно курити. Новачками сигари сприймаються найгірше і чому так відбувається ми спробуємо розповісти в цій статті.

Як правильно зберігати тютюн

Основи зберігання тютюну вкрай важливі, адже саме вони дозволяють зберегти продукт з усіма своїми ароматичними особливостями, а також оптимальну вологість. Якщо порушити умови, тютюн може просто запреть і перестати бути придатним до вживання. Нижче наведемо кілька важливих фактів.

Про популярні сорти тютюну-Вірджинія і Берлі

У складі різних тютюнових сумішей практично завжди можна зустріти Вірджинію або Берлі або обидва сорти разом. Вони відрізняються не тільки географією зростання, а й рядом особливих характеристик, про які ми Вам і розповімо.

Знайомство новачка зі світом трубки

Як курити трубку? - Саме це питання насамперед хвилює новачків, які перший раз в житті вирішили спробувати приєднатися до тютюнового світу, вибравши курильну трубку. Цей предмет цікавий своєю багатогранністю як в підходах з оформлення .так і зовнішніми форматами вироби, що дарують ті чи інші відчуття при курінні, розкриваючи часом абсолютно по-різному одну і ту ж тютюнову суміш.
У сучасній суєті дуже часто втрачається почуття насолоди. Закуривши сигарету на ходу, при цьому бігаючи у справах, ви навряд чи отримуєте якесь задоволення. Таке заняття стає всього лише звичкою "що-небудь" тримати в роті для заспокоєння нервів. Трубка-це зовсім інша історія. Воно допомагає зібратися з думками, подарувати умиротворення і, головне, отримати максимум задоволення, відчувши весь аромат тютюнової суміші.

Зволожуємо і ароматизуємо тютюн

Тютюн для трубок і самокруток не завжди ідеальний. Занадто волога або занадто суха суміш не завжди повністю готова задовольнити споживчі запити, тому питання щодо зміни її технічних характеристик завжди актуальне. Підсушити тютюн остаточно легко, інша справа додати в нього вологості та так, щоб отримана суміш не давала занадто великий конденсат в трубці або ж не приводила до мокріння самокруток. Ще одним досить важливим питанням є ароматизація тютюну. На кожній тютюновій фабриці є свої дегустатори, які грамотно підходять до опису смаків, правильно їх змішуючи. Отримані готові суміші, на жаль, не завжди влаштовують споживачів, але як це легко підправити, ми готові розповісти вам в цій статті.

Davidoff випускає Oro Blanco

Компанія «Davidoff» відома у всьому світі не тільки своєю якістю, але і широтою подається тютюнової продукції від бюджетного типу, до люкс класу. Цього року представники цієї торгової марки здивували своєю заявою про випуск нової сигари, але в тютюновому світі воно якось залишилося не поміченим. А ось недавно вийшов прес-реліз і повідомлення про вартість нової Davidoff Oro Blanco Увага !. . $ 500! за сигару, викликало чимало розмов і хвилювань на цю тему. Хочете швидше дізнатися, що ж такого собі буде в цих сигари? За мною мій читачу!

Повернення сигар Вінстон Черчілль

Чудова марка сигар "Winston Churchill" повертається на прилавки сигарних магазинів по всьому світу, але вже в оновленому вигляді. Під заступництвом торгової марки "Davidoff", їх перша презентація пройшла Нью-Йорку і викликала великий фурор. З лютого 2015 року запустилася Комерційна лінійка сигар, головною відмінністю в яких стала зміна назви. Тепер це сигари під брендом "Davidoff Winston Churchill" з тим же люксовим оформленням кожної вітоли.

Dunhill залишає ринок елітного тютюну

Сигарний блог "HalfWheel" нещодавно опублікував інтерв'ю Реджі Брусма, президента " General Cigar Co.", в якому наводитися цитата про те, що незабаром з ринку преміальних сигар і тютюну зникне торгова марка «Dunhill». Як виявилося, новина, мабуть для багатьох, не дуже радісна.

Повернення легенди-G. L. Pease Stonehenge Flake

Люльковий тютюн G. L. Pease Stonehenge Flake по істині є легендою, створена ще в 2001 році в обмеженій серії легендарними Грегорі Пізом і Джоном Гевісом. І сьогодні він знову повертається на прилавки тютюнових магазинів. Але тепер не обмеженою серією 1500 банок вагою в 2 унції, а в необмеженій кількості. Як тільки ця новина з'явилася на офіційній сторінці компанії Компанія Cornell & Diehl, сотні любителів курильних трубок понесли цю новину, а незабаром і сам Грегорі Піз подвердил її. Повернення легенди було позначено липнем 2019 року.

Аво Увезян - легенда сигарного світу

Незмінно білий костюм, капелюх з широкими полями і безмежна випромінювана сила щастя – таким представлявся Аво Відвезян. У 2017 році Сигарний світ втратив цю легенду, життя якої було наповнене масою дивовижних зустрічей, неймовірних подій, різноманітних бізнес-справ і відкриттів. Помер він через два дні, після святкування свого 91-річчя у Флориді.

Історія компанії Samuel Gawith

Історія компанії Samuel Gawith бере свій початок з 1792 року, коли в місто Кендал повертається Томас Харісон, привізши з собою масу обладнання для виробництва тютюну, попередньо навчившись цій майстерності в Глазго. Надалі сімейний бізнес продовжив його зять Самуель Гевіс. Який і створив бренд Samuel Gawith & Co. Існуючий і донині. А тепер про все по порядку.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 Наступна > Кінець >>

Сторінка 4 з 8
Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору