Курильна трубка Aldo Morelli 80484 Fiorita
Збільшити


Курильна трубка Aldo Morelli 80484 Fiorita

Артикул: 10180484

Ціна: 1 538 грн.



Фото 1 - Курительная трубка Aldo Morelli 80484 Fiorita Фото 2 - Курительная трубка Aldo Morelli 80484 Fiorita
Характеристики

Виробник: Aldo Morelli, Італія
Матеріал чашки: верес, коричневий
Мундштук: акрил, чорний
Фільтр: 9 мм
Довжина трубки: 145 мм
Довжина мундштука: 75 мм
Внутрішній діаметр чашки чашки: 18 мм
Глибина чашки: 35 мм
Упаковано в коробку

Курильна трубка Aldo Morelli 80484 Fiorita – модель ,яка дарує довге задоволення насолодою чудовими смаками. Містка тютюнова камера і відмінна якість матеріалу ще раз вказує на високий клас трубки. Чаша виконана з вересу, є ідеальним варіантом для тютюнових трубок. Димовий канал не вузький, тяга хороша. Злегка вигнутий акриловий мундштук досить комфортний при триманні трубки між зубами. Не містить сторонніх запахів, тому не спотворює смак тютюну. Перед вами справжня італійська трубка Aldo Morelli високого класу, вигідно відрізняється від інших моделей своїм дизайном і практичністю.



Відгуки 

 
0 #2 2018-08-30 19:27
Материалы и сборка отменные! Настоящий гурманский аксессуар. Тяга хорошая, удобный загубник. Комфортная посадка в руке. Сразу заказывал фильтры и табак. Доставка по Киеву обошлась бесплатно.
Quote
 
 
0 #1 2018-06-17 13:58
Придбали дану модель курильної трубки два тижні тому. Це був подарунок для дідуся. Так як він заядлий курець( а зі здоров’ям у нього все дуже погано) а відмовитись від цієї звички він не може і не хоче. Тому вирішили подарувати йому трубку для куріння, бо трубки менш шкідливі( якщо когось цікавить то рекомендую прочитати в інтернеті статтю про порівняльну шкоду сигарет і курильної трубки).Подарунком він задоволений, також каже що менше став курити, бо процес куріння більш розтягується. Зі здоров’ям нажаль все без змін. Тому я раджу даний магазин, товаром задоволений, ціни також приємні.
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору