Гарбузова трубка Калабаш (Calabash) |
Така трубка для куріння цікава своїм виробництвом і експлуатацією. Основним матеріалом для її створення служить Африканська гарбуз. Ви здивуєтеся, мовляв, цей овоч найменше призначений для створення курильних трубок, але як показує історія, це далеко не так. Форма трубки Калабаш (Calabash)
Свіжий гарбуз вживають в їжу, а ось висохлу і позбавлену серцевини якісно висушують. Надавши спочатку їй необхідної форми. Отриманий матеріал ретельно обробляється, потім шліфується і полірується. Отримана трубка має досить великі розміри і характерні вигнуті лінії, за якими досвідчені курці дізнаються, що в їх руках дійсно трубка Calabash. Курити трубку КалабашЦе дійсно ціле мистецтво, розкурюється вона довго, але потім горить повільно і рівно, та й немає неприємних відчуттів на мові. Спочатку курити її дійсно важко, але це справа можна виправити, якщо підійти до цього процесу максимально підготовленим. Для трубки Калабаш найкращим чином підходить тютюн дрібної нарізки, який не слід сильно утрамбовувати. Також слід притоптувати тютюн частіше, ніж це ви робите з класичної трубкою. Найкраще буде звучати смак чистої Вірджинії і класичні суміші, який ідеально розкривається після викуреної 1/3 чаші. Трубка КалабашВона має одну особливість-вона не вбирає запахи, що є серйозною перевагою перед дерев'яними трубками. Догляд за нею максимально простий, якщо кожен раз чистити тютюнову чашу після куріння.
|
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.