Трубка Elenpipe 251
Збільшити


Трубка Elenpipe 251

Артикул: 101251

Ціна: 2 710 грн.




Характеристики
Країна виробник: Польща
Матеріал трубки: верес екстра-екстра
Матеріал мундштука: харчовий пластик
Елемент фільтра: фільтр 9 мм
Загальна довжина трубки: 15,3 см
Довжина мундштука: 8,0 см
Довжина чубука: 3,5 см
Зовнішній діаметр чаші: 3,0 см
Діаметр середини чаші: 4,0 см
Внутрішній діаметр чаші: 2,0 см
Глибина чаші: 4,2 см

 

Трубка Elenpipe 251 хороша у всіх сенсах. У ній традиційно використаний один з найкращих матеріалів для люльок – верес високого класу, дарує чудові враження від куріння. Особливістю бріара є те, що він немов губка вбирає виникає при палінні конденсат, тим самим допомагає підтримувати оптимальну вологість тліючого тютюну. Також бріар відмінно тримає температуру, тому трубки з нього дуже зручно тримати в руці, не боячись отримати опік. Модель Elenpipe 251 володіє довгим цибухом, що забезпечує більш прохолодний дим. У трубці передбачений фільтр.



Відгуки 

 
0 #2 2020-03-18 09:26
Давно уже перешёл на трубки. Не доверяю больше сигаретам. Первую трубку купил на этом сайте. Цена была хорошая. Да и сайт удобный. Сейчас решил себя побаловать и купил уже третью трубку - Elenpipe 251. Трубка хороша! Сделана из вереска, а это лучший материал для трубки. Дым приятный, чуть прохладный. Покупкой, как и магазином, доволен.
Quote
 
 
0 #1 2018-08-27 18:51
Покупал в этом магазине трубку для курения на подарок. Понравилось что трубка выполнена из качественного дерева. Отличное оформление трубки подчеркивает элегантный дизайн. Менеджер хорошо провел презентацию товара. Подарок оценили по достоинству.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору