Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S
Збільшити


Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S

Артикул: kl-21020

Ціна: 1 725 грн.



Фото 1 - Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S Фото 2 - Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S Фото 3 - Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S Фото 4 - Кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S
Характеристики
Бренд: KAYA
Країна: Німеччина
Матеріал шахти: Алюміній
Тип з'єднання (шахта/колба): клік
Висота: 67 см
Діаметр шахти: 15 мм

Багато курців останнім часом відходять від використання традиційних і курильних пристроїв. Саме тому виробники створюють все більш оригінальні наргіле. Популярний німецький бренд Kaya пропонує вашій увазі кальян Kaya ELOX 580 Clear Red 2S. Дані вироби відрізняються високою якістю збірки і привабливим зовнішнім виглядом.

Шахта для кальяну виготовлена з алюмінію і виконана в червоному кольорі. Саме завдяки цьому відтінку пристрій виглядає вишукано і оригінально. Діаметр шахти є оптимальним (15 мм) і здатна забезпечити максимально легку тягу. Вартість кальяну Kaya ELOX 580 Clear Red 2S обумовлюється тим, що виробник використовує надійні матеріали. Так, наприклад, колба для кальяну виконана з високоміцного скла, яке не боїться різних механічних пошкоджень.

Шахта і колба наргіле з'єднуються за допомогою системи Клік, що робить якість збірки високою, а сам процес простим і зрозумілим навіть новачкові. Кальян має висоту 67 см, що робить його стильним курильним пристроєм, а також родзинкою будь-якої кімнати. Він стане відмінною прикрасою інтер'єру і дозволить вам насолодитися ароматним димом.



Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору