Dublin Principe Albert 1847-02 Carbono Red
Збільшити


Dublin Principe Albert 1847-02 Carbono Red

Артикул: !iv-1847-02PA

Ціна: 3 332 грн.



Фото 1 - Carbono Red Principe Albert 1847-02 Carbono Red
Характеристики
Країна: Італія
Бренд: Prince Albert
Матеріал чаші і чубука: Бріар верска
Матеріал мундштука: Акрил
Довжина: 13 мм
Висота чаші: 37 мм.
Фільтрація: під фільтр -9 мм.

 

Трубка Principe Albert формату дублін перевершить всі ваші очікування. Особливістю форми тютюнової камери є отримання насичених смаків ближче до завершення куріння. Ця модель еліт класу виконана з бріара відмінної якості, оброблений без будь-яких хімічних засобів і вирощений в кращих традиціях Середземномор'я. Відмінною особливістю трубки є унікальний дизайн, а ексклюзивність моделі надається серією Principe Albert. Щоб аксесуар порадував своєю тривалою роботою, дотримуйтеся простих правил догляду. Трубку найкраще вибивати об пеньок коркового дерева в попільничці, та берегти від ударів об тверду поверхню. Також для отримання рівномірного нагару рекомендовано використовувати її не частіше, ніж раз на день.



Відгуки 

 
0 #2 2020-09-03 15:49
Взял эту модель дублина товарищу в подарок. Он большой любитель таких трубок с раскрытой камерой. Спасибо за внимание к покупателю при живом общении. Все оперативно, получил в нужный срок.
Quote
 
 
0 #1 2020-08-27 07:10
Беру вторую трубку этой итальянской фирмы здесь в магазине. Первая,-прямой биллиард, понравилась. И хотя не очень люблю бенты, но этот дублин выполнен в том же стиле и качестве исполнения.
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору