Покер під фільтр верес червоний Golden Gate 304 серія
Збільшити


Покер під фільтр верес червоний Golden Gate 304 серія

Артикул: gg-304222R

Ціна: 1 782 грн.


На складі: 2


Характеристики

Країна виробник: Україна
Матеріал трубки: верес
Матеріал мундштука: ебоніт
Фільтр: фільтр 9 мм
Загальна довжина трубки: 13 см
Довжина мундштука: 6,5 см
Довжина чубука: 6,5 см
Висота чаші: 5 см
Глибина чаші: 4 см
Зовнішній діаметр чаші: 3 см
Внутрішній діаметр чаші: 2 см

Виробництво GG трубок здійснюється в ручному режимі кращими майстрами України, працюють на фабриці Золоті Ворота» і радують чудовою якістю кожної випущеної моделі. Модель Покер в темному оформленні особливо шанується серед чоловіків – любителів у вільний від роботи час провести кілька ігор в покер, покурюючи міцний тютюн. Ця трубка цікава тим, що в ній відсутня охолоджувач, тому користувач повинен сам з допомогою фільтра регулювати дим. Серед переваг пропозиції, слід виділити наявність особливої підгонки мундштука до чубук, виключаючи будь-які пропуски. Трубка дуже легко розбирається і чиститися спеціальними аксесуарами для неї.


Відгуки 

 
0 #3 2020-10-12 17:05
Интересная трубка. За небольшие деньги приобрёл вполне годный вариант покера. Спасибо менеджеру за то, что обратил внимание на эту фирму. Буду пользовать. Спасибо за быструю отправку.
Quote
 
 
0 #2 2020-08-30 07:07
Симпатичный покер и сделан неплохо. Камера хорошая, стенки толстые, прожечь будет трудно. ) Чистить легко. Деньги вообще смешные. Взял не пожалел. Спасибо за быструю отправку.
Quote
 
 
0 #1 2020-08-23 16:20
Купил эту трубочку здесь на сайте, как раз возникла нужда в хорошем покере. Понравилась на фото, да и цена вполне устраивает. Трубка хорошая, пока неспешно обкуриваю. Качественная ёмкая чаша, пойдёт на долгий табак.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору