Сигари Toscanello (5 шт)
Збільшити


Сигари Toscanello (5 шт)

Артикул: !ft-1054856

Ціна: 403 грн.




Характеристики

Торгова марка: Toscano
Аромат Без ароматизатора
Кількість в пачці, шт 5
Країна-виробник Італія

Якщо вам необхідні сигари, які ще раз змогли підкреслити ваш статус, ці пропоновані тютюнові вироби будуть найкращим варіантом. Перед вами італійські сигари в незвичному форматі, який завжди приковує погляди оточуючих. Назва Тосканелло не випадково, так як завдяки незвичному способу виготовлення вони складають рівно половину відомих сигар «Тоскана». Смак фруктово-пряний, досить димний. Особливо порадує витриманий 4-х місячний лист Кентуккі, що володіє неймовірно красивим кольором. Сигари Тосканелло – це неймовірний формат і дуже стильне пропозиція для справжніх чоловіків.



Відгуки 

 
+1 #3 2018-08-22 07:36
Обрала для чоловіка на подарунок сигары Tоsсаnеllо,хоті лось подарувати щось недороге, але необхідне. Чоловік керує відділом у невеликій компанії, тому речі "для солідності" йому необхідні. Сигари мають солідний, дорогий вид, а ціна приємно вражає, також запах після куріння цих сигар є ненабридливим. Дякую магазину, чоловік задоволений. Рекомендую.
Quote
 
 
-1 #2 2018-06-17 14:05
Придбав дану модель сигар як подарунок для друга. В перше зіткнувся з інтернет магазином, але всім був задоволений. По перше так як мій друг дуже впливова людина йому для солідності ці сигари підійшли в самий раз. По друге так як я мав не дуже великий бюджет, то мене приємно здивувала ціна і якість. Також моєму товаришеві все сподобалось. Тому раджу дану модель сигар, ціна і якість на гарному рівні.
Quote
 
 
+2 #1 2018-06-08 14:10
Заказываю здесь вот эти вот сигары уже не впервые, всегда радуете хорошим качеством и не завышенными ценами, на данное время это большая редкость. Также хочу отметить доставку, после заказа товара он ко мне приходит максимум через 2 дня, вот это я понимаю оперативность, спасибо.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору