Кальян Kaya Brass Black 590 Cappuccino 4S
Збільшити


Кальян Kaya Brass Black 590 Cappuccino 4S

Артикул: !kl-21027

Ціна: 5 733 грн.




Характеристики

Висота кальяну: 64 см
Країна: Німеччина

Kaya Elox 590 прекрасний представник моделей преміум класу. Матеріал вироби дуже міцний, стійкий до корозійних процесів, а сама колба має неординарний дизайн. Для деяких користувачів оформлення колби нагадує рельєф шкіри пітона, іншим же здається, що такий оригінальний візерунок дозволяє створити ілюзію легкості і ширяння над землею. В цілому, модель цікава своїм дизайном і викликає чимало ідей для роздумів.

 

Виробник намагається в кожній моделі розкрити особливості, які притаманні тільки їй. Наявність простоти експлуатації, відмінна функціональність не може бути належно оцінена без зовнішньої краси. Ось чому кальяни Kaya Elox мають відмінні дизайни і так не схожі один на одного. Якщо ви хочете поповнити свою колекцію яскравим кальяном, обов'язково зверніть увагу на цю модель.



Відгуки 

 
0 #2 2018-09-03 09:39
Брали здесь кальян, пользуемся пару месяцев. Качеством действительно остались довольны, сделан добротно, совсем не похож на другие, он выглядит стильно, такой можно и на подарок брать для любителей парения.
Quote
 
 
0 #1 2018-06-11 07:11
Мені ніколи не доводилося мати справу з кальяном. Але коли відмічали одне свято, там було 2 кальяна, я спробував і мені сподобався. Просто цікаво проходить час. Я купив парочку для свого кафе. І був просто в шаленому захваті, як і відвідувачі кафе, від них. Якість на висоті, все продумано до дрібниць !!! Окрема подяка персоналу цього магазина ви кращі))) Спробуйте і вам сподобається
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору