Кальян SD Hookah "Frey"
Збільшити


Кальян SD Hookah "Frey"

Артикул: 0kl-51002

Ціна: 7 274 грн.



Фото 1 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 2 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 3 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 4 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 5 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 6 - Кальян SD Hookah "Frey" Фото 7 - Кальян SD Hookah "Frey"
Характеристики

Висота кальяну:60 см
Країна:Україна
Кольори в асортименті, уточнюйте у менеджера

Якщо ви в пошуках не тільки функціонального, але і стильного кальяну, обов'язково зверніть увагу на кальян SD Hookah «Frey». Про його дизайні можна говорити вічно, адже модель цікава насамперед своїм нестандартним виконанням. У конструкції ви не зустрінете звичну колбу, а тим більше шахту. Кожна деталь унікальна і розроблена українським виробником з урахуванням останніх світових тенденцій в моді дизайну приміщення. Кальян сьогодні також є одним з елементів сучасного інтер'єру, тому його краса може підкреслити або задати стиль всієї кімнати.

Що ж стосується технічних характеристик, кальян досить компактний, а його висота становить 60 см. При необхідності легко розбирається і миється, тому в ході експлуатації з ним не виникає особливих проблем. У моделі передбачена можливість куріння тютюну в компанії. Для цього є кілька виходів для підключення гнучких трубок.



Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору