Кальян Amy Deluxe 650 Hookahs
Збільшити


Кальян Amy Deluxe 650 Hookahs

Артикул: 0kl-11067

Ціна: 3 008 грн.



Фото 1 - Кальян Amy Deluxe Hookahs 650 Фото 2 - Кальян Amy Deluxe Hookahs 650 Фото 3 - Кальян Amy Deluxe Hookahs 650
Характеристики

Діаметр шахти: 15 мм
Обсяг колби: 2,3 літра
Тип з'єднання колба - шахта: Клік
Висота кальяну: 55 см
Висота шахти: 31 см
Висота трубки: 22 см
Країна: Німеччина

Кальян Amy Deluxe Hookahs 650 з сучасних матеріалів відрізняється красивим дизайном і практичністю. В основі високоякісне товсте скло, здатне витримувати високу температуру. Як доповнення прилад доповнено хромованими сталевими елементами. Висота виробу 60 см. При проходженні диму по шахті він прекрасно охолоджується, тому вам не варто хвилюватися про його функціональність. Доповненням в дизайні стають красиві візерунки. У комплектації силіконовий шланг ряд аксесуарів, необхідних для куріння. Модель Amy 650 володіє м'яким стилем, гарно вписується в дизайн приміщення. Приємним бонусом до запропонованого курительногу набору стане його приваблива ціна. Німецькі виробники пропонують хороший кальян за доступними цінами з відмінною функціональністю.



Відгуки 

 
0 #2 2018-06-12 09:47
Покупал товарищу на день рождения кальян, и думал, какой брать египетский Халил Мамун или немецкий Эми. Позвонил ребятам, они подробно расписали и рассказали об двух этих кальянах, и мы сошлись на Amy Deluxe Hookahs 650. Пробовали его курить вместе с другом, могу сказать, что у кальяна негнущаяся трубка и не будет перегиба в местах соединения с колбой, плюс легко моется да и качество материала неплохое.
Quote
 
 
0 #1 2018-06-07 14:38
Придбала кальян Amy Deluxe Hookahs. Зачепив його зовнішній вигляд, виглядає дуже сучасно. Доставили з колбою і аксесуарами, необхідними для куріння. Користуюся вже місяць. Німецька якість за приємной ціною.
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору