Кальян Amy Deluxe Hookahs 039
Збільшити


Кальян Amy Deluxe Hookahs 039

Артикул: !kl-11047

Ціна: 2 961 грн.



Фото 1 - Кальян Amy Deluxe Hookahs 039 Фото 2 - Кальян Amy Deluxe Hookahs 039
Характеристики

Діаметр шахти: 15 мм
Обсяг колби: 2 літра
Тип з'єднання колба - шахта: Клік
Висота кальяну: 58 см
Висота шахти: 33 см
Висота трубки: 22 см
Країна: Німеччина
Кольори в асортименті, уточнюйте у менеджера

Кальян Amy Deluxe Hookahs 039 - шанована модель серед керуючими барами і міні кафе. Вони прекрасно доповнюють колорит закладу, до того ж є досить якісними і надійними моделями. У ході експлуатації проявили себе на вищому рівні. Німецька якість кожного елемента в сукупності надають конструкції відмінного дизайну, який відомий багатьма любителями кальянокуренії у всьому світі. Хтось може сперечатися про його красу, комусь не до душі великий обсяг колби в 2 літра, але в цілому ця модель одна з найбільш шанованих і улюблених серед справжніх цінителів якісного кальянокуренії.

Наявність клік-системи з'єднання колби з шахтою дозволяє  розібрати модель і провести всі необхідні процедури миття. Особливої уваги в дизайні заслуговує наявність димчастих візерунків на колбі. Саме вони допомагають привнести в конструкцію кальяну особливих ноток чарівного Сходу. Кальян Amy Deluxe Hookahs 039 доступний для замовлення онлайн або по телефону в нашому інтернет магазині.



Відгуки 

 
0 #4 2018-06-13 19:15
Очень хороший и функциональный кальян. Приобрёл себе на День рождения, так сказать, подарок себе сделал. Стильно смотрится, хорошо охлаждает дым. Его легко промывать и чистить. Качество на высшем уровне, немецкий же производитель! Планирую приобрести к нему ещё дополнительные трубочки и несколько аксессуаров - друзей побаловать.
Quote
 
 
0 #3 2018-06-12 08:20
Брал для себя, потому как производство Германия, и не прогадал. Качество на высшем уровне, не большой и удобный. Очень легко разбирается для промывки из-за клик системы. И вкус при курении не подвел. Внешне выглядит стильно (синего цвета) и дороже. За свою цену, оправдал себя полностью.
Quote
 
 
0 #2 2018-06-12 07:19
На літній період вирішив зробити у себе на дачі щось типу "казино"). Збудував альтанку і купив великий покерний набор. Для повного антуражу не вистачало кальяну. Вподобав Amy Deluxe Hookahs 039. Восновному мене дуже зацікавив дизайн і гарна ціна як для такої речі. Замовлення прийшло швидко і якісно. Не було дефектів. Вибробував вдома так шо все ОК ! Готуюсь на дачі відкривати "літній сезон". Дякую вам.
Quote
 
 
0 #1 2018-06-11 07:08
Замовляв кальян Amy Deluxe Hookahs, річ прсто бомбезна. Виглядає шикарно, якість комплектуючих також на висоті,ніде не сіфонить. Доставка сподобалась, все було запаковано надійно ,щоб нічого не побилось,та не зламалось. Тому з впевненістю можу рекомендувати цей магазин, з вибором допоможуть, все розяснять,як новачку для мене це було корисним. Тому дякую!
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору