Кальян "Crazy" з вставкою з каменю
Збільшити


Кальян "Crazy" з вставкою з каменю

Артикул: kl-10021005

Ціна: 1 118 грн.




Характеристики

Кольори в асортименті, уточнюйте у менеджера

Країна: Сирія
Висота: 66 см

Сирія відома своїми чудовими кальянами, завдяки яким істинним цінителям  пощастило стати справжніми володарями кращих моделей. Лаконічний дизайн, відмінна компактність і наявність широкого асортименту квітів – все це дозволяє кальяну Crazy стати одним з кращих пропозицій в якості презенту. Його дарують як чоловікам, так і жінкам, відповідно підбираючи то один, то інший варіант колірного оформлення. Деталі кальяну з'єднуються по різьбі, тому додатково захищені від випадкових деформацій. Незважаючи на доступну ціну, кальян відрізняється гарною якістю і лаконічним дизайном.

Кальян Crazy – один з небагатьох, хто дійсно може стати справжньою красою інтер'єру, привносячи в нього кілька легких нот загадкової країни Сирія. Висота моделі 66 див. Кольори в асортименті.

Деталі кальяну з'єднуються по різьбі, тому додатково захищені від випадкових деформацій. Незважаючи на доступну ціну, кальян відрізняється гарною якістю і лаконічним дизайном.

Кальян Crazy – один з небагатьох, який дійсно може стати справжньою красою інтер'єру, привносячи в нього кілька легких нот загадкової країни Сирія. Висота моделі 66 см. Кольори в асортименті.



Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору