Яблуко червоне, верес
Збільшити


Яблуко червоне, верес

Артикул: !gg-3013

Ціна: 1 585 грн.



Фото 1 - Яблоко красное, вереск Фото 2 - Яблоко красное, вереск Фото 3 - Яблоко красное, вереск Фото 4 - Яблоко красное, вереск Фото 5 - Яблоко красное, вереск Фото 6 - Яблоко красное, вереск
Характеристики
Країна виробник: Україна
Матеріал трубки: верес
Матеріал мундштука: харчовий пластик
Фільтр: охолоджувач
Колір: світло-коричневий
Загальна довжина трубки: 12,5 см
Довжина мундштука: 6,5 см
Довжина чубука: 6 см
Висота чаші: 4 см
Глибина чаші: 3,3 см
Зовнішній діаметр чаші: 2,5 см
Внутрішній діаметр чаші: 1,9 см

 

Виробник GG невпинно радує чудовою якістю лінійки бріарових трубок. Ця модель яскрава пропозиція для тих, хто цінує не тільки якість, але і ексклюзивний вигляд трубки. Трубка буде найкращим рішенням в якості презенту або для поповнення своєї колекції чудових трубок. В якості основного матеріалу взято бріар італійського походження, який відомий своєю міцністю і жаростійкістю. Навіть якщо ви випадково упустите трубку, вона збереже свій чудовий зовнішній вигляд без будь-яких вад. Формат чаші яблуко говорить про тютюнову камеру хорошою місткості, що порадує любителів тривалого паління.



Відгуки 

 
0 #1 2023-02-17 22:01
Мені подарували таку трубку років шість назад. Це моя перша бріарова трубка і поки що єдина. На мій погляд дуже гарний баланс якості і ціни. Пряма, обслуговування просте, чистити після кожної покурки та давати віддохнути. Тютюнова камера середня, навіть трохи меньше середньої, як раз можно спробувати різні тютюни і знайти те що подобається та кількість тютюну яка влаштовує. Зараз придивляюсь ще люльки цієї фірми. Є декілька варіантів які подобаються, буде гарне доповнення.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору