Трубка Golden Gate 1001
Збільшити


Трубка Golden Gate 1001

Артикул: gg-s1001

Ціна: 286 грн.




Характеристики

Виробник: Golden Gate
Країна виробник: Україна
Матеріал чаші: Карпатський бук
Матеріал мундштука: Харчовий пластик
Загальна довжина трубки: 14 см
Довжина мундштука: 63 мм
Висота чаші: 36 мм
Глибина чаші: 28 мм
Діаметр чаші зовнішній: -
Внутрішній діаметр чаші: 19 мм
Вага люльки: 43,7 г

Трубка Golden Gate 1001 з бука – це хороший варіант для тих, хто хоче покурити люльку, при цьому не готовий сильно витрачатися на покупку. Вона хорошої якості, а головне не псує перше враження від куріння тютюну. Бук нейтральний при нагріванні, а значить, вдихаючи дим, ви відчуваєте лише тютюнові смаки без домішок горілого дерева або інших ароматів. Говорячи про формат трубки, слід виділити її компактні і практичні форми. Для додання стильного вигляду, зовнішнє оформлення чаші представлено рельєфністю, покритої тонким шаром лаку. В цілому, це відмінний варіант бюджетної трубки, що володіє стильним і сучасним дизайном.



Відгуки 

 
0 #2 2021-05-31 13:35
Главный плюс данной трубки это то как она лежит в руке. Красивая и хорошо выполняет свою функцию. Из минусов это пластиковая часть, но если учесть цену то очень даже не плохая трубка.
Quote
 
 
0 #1 2018-09-10 11:22
Трубка оригінальної форми за символічну ціну. Дуже нею задоволений. Табак курити легко, обхват зручний, зроблена якісно, без зайвих люфтів, прочищається без проблем. В реалі красивіша, ніж на світлинах. Рекомендую цей товар та магазин.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору