Трубка Elenpipe 242
Збільшити


Трубка Elenpipe 242

Артикул: 101242

Ціна: 2 587 грн.




Характеристики
Країна виробник: Польща
Матеріал трубки: верес екстра-екстра
Матеріал мундштука: харчовий пластик
Елемент фільтра: фільтр 9 мм
Загальна довжина трубки: 15,9 см
Довжина мундштука: 8,2 см
Довжина чубука: 3,5 см
Зовнішній діаметр чаші: 2,9 см
Діаметр середини чаші: 3,8 см
Внутрішній діаметр чаші: 2,0 см
Глибина чаші: 4,4 см

 

Ця трубка – справжня насолода для трубокура. У її створенні був використаний один з найкращих класів вересу екстра-екстра, що говорить про відмінні якості і високопрофесійного підходу в оформленні. Трубка Elenpipe 242 позбавлена яких-небудь недоліків і є еталоном серед класичних моделей. Унікального виду їй надає природний малюнок вересу, який виразно видно, тим самим вказуючи, що перед вами трубка високого класу. Трубка Elenpipe володіє унікальним поєднанням ціна і якість, а використовувані сучасні підходи в її оформленні надають особливої вишуканості і шарму. Такий аксесуар буде доречним в якості презенту друга, товариша по роботі або начальнику.



Відгуки 

 
0 #2 2021-03-21 16:45
Искал себе небентованный биллиард с «вёдрышком» на долгий табак, остановил выбор на этом польском варианте. Вполне годная трубка оказалась. Мундштук со временем под замену, в остальном всё устраивает.
Quote
 
 
0 #1 2020-11-26 13:37
Сёрфил по сайту, присматривал себе в комплект трубочку на долгий табак, надумал взять эту. Отправили заказ быстро, спасибо. Уже получил. Камера как раз глубокая и ёмкая и выделана хорошо.
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору