Трубка Дублін XXL 305 Світла
Збільшити


Трубка Дублін XXL 305 Світла

Артикул: gg-30512Y

Ціна: 2 236 грн.


На складі: 5

Фото 1 - Трубка Дублин XXL 305 Светлая
Характеристики

Виробник: Golden Gate
Країна: Україна
Фільтр: фільтр 9 мм
Чубук: Верес (Італія)
Мундштук: Ебоніт (Іспанія)
Загальна довжина трубки: 145 мм
Довжина мундштука: 70 мм
Довжина чубука: 45 мм
Висота чаші: 60 мм
Глибина чаші: 42 мм
Внутрішній діаметр чаші: 25 мм

Трубка з конусоподібною чашею, що розширюється до верху або формату Дублін, безсумнівно, подарує масу яскравих смакових емоцій при розкурюванні улюбленого тютюну. Ця трубка відрізняється класичним дизайном і прямим цибухом, тому легко куриться і радує насиченістю смаків у другій фазі куріння. Модель виготовлена в кращих традиціях з використанням сучасних підходів та натуральних матеріалів, зокрема бріара. Він не прогорає, має жаростійкими властивостями, а головне допомагає максимально якісно розкритися смаку. Трубка Дублін XXL 305 Світла проста в експлуатації і легко чиститься.



Відгуки 

 
0 #2 2020-05-20 12:52
На прошлой неделе прислали мне её, выбирал долго трубку, много классных моделей тут и доволен что купил эту. Классная вещь, дорого выглядит, отлично сделана, курить одно удовольствие.
Quote
 
 
0 #1 2019-09-04 21:17
Замечательный магазин с индивидуальным подходом к каждому клиенту! Покупали мужу очередную трубку в Калабаш. Очень довольны рекомендациями и товаром. Сотрудники магазина, очень вежливые и внимательные молодые люди. Очень приятно, когда сервис на таком высоком уровне. Я в восторге!
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору