Bing's Favorite Savinelli
Збільшити


Bing's Favorite Savinelli

Артикул: !iv-2333SAV

Ціна: 3 197 грн.



Фото 1 - Bing`s Favorite Фото 2 - Bing`s Favorite
Характеристики
Виробник: Savinelli
Країна виробник: Італія
Матеріал чаші і чубука: верес
Матеріал мундштука: Ебоніт
Фільтрація: Фільтр 6 мм
Загальна довжина трубки: 190 мм
Висота чаші: 47 мм.
Глибина чаші: - 41 мм
Діаметр чаші зовнішній: - 31 мм
Внутрішній діаметр чаші: - 19 мм
Вага: 47 р.

Цю трубку компанія присвятила Бінгу Кросбі, видатному співаку 30-60 років, а також великому шанувальнику гольфу і прямих курильних трубок . Bing's Favorite випускається тільки в одному вигляді зі справжнім мундштуком і прямою чашею. На мундштуці нанесено зображення ключки для гри в гольф і м'ячик. Стаммел трубки має злегка червонуватий відтінок, мундштук чорний еюонитовый. Димовий канал 6 мм.

Краса і утонченость цієї трубки не залишить байдужими як чоловіків так і жінок. Про якість матеріалів та роботи говорити не доводиться, ім'я Savinelli говорить саме за себе. Ця трубка об'єднала всі принади черчварден трубок тільки в більш короткому форматі.



Відгуки 

 
0 #3 2020-07-31 10:38
Купил эту новую трубку себе, решил себя побаловать, а эта модель понравилась. Трубка роскошная и размер её мне нравится, больше той что у меня была. Эту приятно держать в руке и ещё приятнее курить.
Quote
 
 
0 #2 2020-06-24 13:10
Покупал эту трубку в подарок, для себя я покупал здесь же, но трубку дешевле, но тоже хорошая. А эта просто обалденная, очень солидно сделана, красивая работа и размер приятный, очень дорого выглядит.
Quote
 
 
0 #1 2020-04-15 10:28
Для себя я покупал здесь же более скромную трубку, но тоже классную, а эту я заказывал недавно в подарок. Прислали оперативно, трубку я оценил, это реально солидная вещь, видно что не дешёвая, я рад своему выбору.
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору