Бент Fe.ro 21155
Збільшити


Бент Fe.ro 21155

Артикул: fe-21155

Ціна: 1 208 грн.



Фото 1 - Бент Fe.ro 21155 Фото 2 - Бент Fe.ro 21155
Характеристики

Виробник: Fe.ro
Країна: Італія
Тип охолодження: Фільтр 9 мм
Чубук: Верес
Мундштук: Ебоніт
Загальна довжина трубки: 140 мм
Довжина мундштука: 60 мм
Висота чаші: 47 мм
Глибина чаші: 39 мм
Внутрішній діаметр чаші: 20 мм

Італійські курильні трубки Fe.Ro. встигли себе зарекомендувати як вироби найвищої якості. Дані трубки не залишать байдужими як завзятих курців трубок так і новачків. Чубук люльки виготовлений з вересу повністю ручної роботи. Трубка під 9 мм фільтр, що забезпечує додаткову фильтрацію диму і знижує  шкоду від куріння тютюну.

Кожна трубка потребує замовлення обкурення, не дивлячись на наявність карбонізації чаші. Для продовження терміну служби трубки рекомендуємо курити один раз в день. Використовувати аксесуари для догляду за трубкою, а не підручні засоби.

Якщо це Ваша перша трубка і у Вас немає необхідних аксесуарів по догляду за нею, настійно рекомендуємо придбати: фільтри, йоржі, тройничок. Як додаткові аксесуари варто звернути увагу на: трубкові запальнички, попільнички для трубок, сумки та підставки для трубок



Відгуки 

 
0 #1 2020-01-29 14:32
Ходил по просторам интернета и наткнулся на этот интернет-магазин. Позже, выбрал себе понравившийся товар и не задумываясь купил. Качество вполне устроило, так же как и оформление заказа. Всё пришло относительно быстро на руки, рекомендую!
Quote
 

Додати відгук






Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору