Канадка верес коричнева 30317B
Збільшити


Канадка верес коричнева 30317B

Артикул: gg-30317b

Ціна: 1 782 грн.


На складі: 5


Характеристики

Виробник: Golden Gate
Країна: Україна
Тип охолодження: Охолоджувач
Чубук: Верес (Італія)
Мундштук: Ебоніт (Іспанія)
Загальна довжина трубки 125 мм
Довжина мундштука 43 мм
Довжина чубука 82 мм
Висота чаші 43 мм
Глибина чаші 37 мм
Внутрішній діаметр чаші 20 мм
Вага трубки 38 гр

Трубка канадка завжди була приваблива тим, що дарувала можливість відчути яскравість смаків. З іншого боку, надто відкрита тютюнова камера може призвести до швидкого загасання тютюну, тому така трубка підійде лише для досвідчених курців. Український виробник «Золоті Ворота» не міг обійти стороною класичний формат трубки канадки і запропонував власний варіант, Виготовлений з бріара середземноморських порід. Трубка також порадує своїм оформленням, при якому використаний темно-коричневий лак. Він дав можливість підкреслити природний малюнок бріара, акцентуючи увагу на тому, що це дійсно ручна робота з хорошого матеріалу.


Відгуки 

 
0 #2 2020-10-10 11:04
Достойная модель. Канадки у меня пока не было, эта приглянулась, купил. Получил быстро, спасибо. Смотрится трубка отлично и сделана явно хорошим мастером. Камера ёмкая с хорошей сверловкой.
Quote
 
 
0 #1 2020-09-10 20:17
Купил эту канадку для знакомства с отечественным производителем. ) При весьма скромной стоимости очень приличное качество. Всё выделано и подогнано отлично. Камера не ведро, но довольно ёмкая. Пока доволен и наверное выберу ещё пару от этой фирмы.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору