Бульдог, рустированный чубук, охолоджувач
Збільшити


Бульдог, рустированный чубук, охолоджувач

Артикул: gg-308012

Ціна: 1 773 грн.


На складі: 3

Фото 1 - Бульдог (Рустированная) Охладитель Фото 2 - Бульдог (Рустированная) Охладитель Фото 3 - Бульдог (Рустированная) Охладитель
Характеристики

Країна виробник: Україна
Матеріал трубки: Верес (Екстра екстра)
Матеріал мундштука: Ебоніт
Фільтр: Охолоджувач
Декорація: дерево
Довжина: 140 мм
Камера: 20 х 39 мм
Вага: 50 г

Така трубка стане чудовим вибором як для початківця, так і для досвідченого курця. Вона вигідно відрізняється не тільки своїм дизайном рустикового чубука, але і відмінною тягою каналу. З-за високої вартості, вона часто зустрічається в колекції досвідчених курців. Якість виконання серії трубок Golden Gate , до яких також належить ця модель, на вищому рівні, про що свідчить чудова підгонка мундштука до чубука і наявність охолоджувача. Трубка володіє хорошим презентабельним зовнішнім виглядом, тому нерідко стає відмінним варіантом для подарунка молодому курцеві.



Відгуки 

 
0 #2 2020-07-01 16:11
Брал трубку на подарок своему приятелю, поэтому консультировалс я по нескольким моделям. Мне понравилось, как подробно ответили на вопросы. Этот вариант отличный, подарок получился хороший.
Quote
 
 
0 #1 2020-06-26 16:47
Первые впечатления очень хорошие от этой трубки, я меньше недели ею пользуюсь, уж точно не жалею что выбрал, трубка красиво изготовлена и в целом удобная, курить приятно, минусов не нашел.
Quote
 

Додати відгук








Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору