Фільтри для люльок Adsorba

Сортування: За популярністю Спочатку дешеві Спочатку дорогі Спочатку новинки


Відкрийте для себе найвищу якість з німецькими фільтрами для трубок від виробника Adsorba!

Adsorba - це не просто фільтри, це втілення німецького майстерства та інженерії, створене для тих, хто цінує чистоту та справжній смак. Довірте своєму задоволенню німецькій якості з кожною затяжкою.

Технологія Adsorba: Кожен фільтр розроблений з використанням передових технологій для максимального видалення забруднень та надання вам найчистішого досвіду куріння.

Здорове куріння: Фільтри Adsorba допоможуть зменшити вміст шкідливих речовин в диму, що дозволить вам насолоджуватися курінням та додатково піклуватися про своє здоров'я.

Підвищена ефективність: Чистий та гладкий дим - це те, що робить куріння по-справжньому задовольняючим. З фільтрами Adsorba ви будете отримувати максимум смакових ноток з кожної затяжки.

Надійна конструкція: Фільтри створюються з міцних матеріалів, що гарантує їх тривалість та надійність. Ви можете повністю довіряти фільтрам Adsorba.

Ідеальний подарунок: Фільтри Adsorba - це відмінний варіант подарунка для справжніх цінителів тютюну та трубок. Даруйте враження від куріння у найвищій якості.

Adsorba - це символ німецького досвіду та перевіреної якості. Дозвольте найкраще увійти у ваше куріння з фільтрами Adsorba, які зроблять його ще приємнішим та безпечнішим.



Фільтри для трубки 9 мм Adsorba 80130

Ціна: 121 грн.

Артикул: ak-80130 
Країна виробник: Німеччина. Розмір: 9 мм. Матеріал: кераміка/пластик/вугілля. Кількість в упаковці: 30 шт 
Детальніше...




Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору