Гільзи для сигарет

Сортування: За популярністю Спочатку дешеві Спочатку дорогі Спочатку новинки


Гільзи для сигарет

Що таке гільзи для самокруток? Говорячи простою мовою, це порожня сигарета, яку ви можете набити будь тютюновою сумішшю. По суті, Ви самостійно визначаєте складові майбутньої сигарети, вибираючи міцність, смак і аромат. На відміну від самокрутки з паперу, сигарета з гільзи завжди буде виглядати охайно, до того ж оточуючі не зможуть її відрізнити про фабричну.

Гільзи для самокруток купити Київ тепер можна і в нашому інтернет-магазині. Вас чекають найкращі пропозиції, серед яких бренди Atomic, Lux, Minesota, Pablo, Golden Leaf, Imperator і ароматичні гільзи Cartel, що радують різноманітністю розмірів і смаків. Якщо ви любитель створювати сигарети власного виробництва або тільки вчіться майстерності самокруток, гільзи для самокруток Україна стануть для вас відмінною пропозицією! Наш інтернет магазин пропонує їх відмінний асортимент, завдяки якому кожен покупець зможе підібрати найбільш підходящий варіант з урахуванням бюджету і смакових уподобань.

Незаперечні переваги

Чим же так цікава гільза самокрутка і чому ж все більше число користувачів віддає перевагу саме їй? Секрет успіху криється в банальному комфорті. Любителю самокруток часом дуже складно працювати з папером для сигарет. Відсутність відповідного досвіду не дозволяє скрутити якісну сигарету, що робить досить сильний вплив на враження від куріння. Визначимо основні переваги гільз:

  • Простота експлуатації-вам просто потрібно взяти підготовлений тютюн і набити їм гільзу.
  • Наявність пропозицій по ароматичним добавкам-є як чисті гільзи, так і з додаванням ароматизаторів.
  • Економії часу на виготовлення сигарет - більше ніяких проблем з розкручується папером в самокрутці або випадання тютюну. З гільзами навіть новачок може створити якісну сигарету охайної форми.
  • Можливість створити необхідний формат сигарети-гільзи можуть бути різної довжини і обсягу, що дозволяє дійсно створити сигарету своєї мрії.

Як вибрати потрібні гільзи? Перш ніж ви вирішите купити гільзи для самокруток, важливо знати їх особливості. Як правило, чим дорожче вони коштують, тим вище якість використовуваних матеріалів. Дешеві пропозиції нерідко містять в своєму складі різні хімічні добавки, що впливають на якість і смак самокрутки, до того ж такі гільзи дуже легко пошкоджуються і нерідко доставляють серйозний дискомфорт при набиванні тютюном. Важливо розуміти, що ваш вибір гільз прямо впливає на кінцеве враження від куріння, до того ж використання низькопробних пропозицій може бути небезпечним для здоров'я. Гільзи можуть доповнюватися фільтрами різної довжини, що також впливає на чистоту смаку і міцність. Визначимо основні складові вибору гільз:

Розмір і якість фільтра-подовжені фільтри свідчать про необхідність використання спеціальних набивальних машин для подовжених гільз. Якщо ви в цій справі новачок, найкраще підібрати універсальні моделі з можливістю набивання гільз з фільтром до 15 мм.

  • Аромат - сучасні виробники не перестають радувати новинками і пропонують багатий смаковий асортимент гільз. Ви можете зустріти як класичні чисті без ароматичних добавок гільзи, так і з додаванням ванілі, кави, цитрусових і т. д.
  • Товщина матеріалу - як правило, чим тонше гільза, тим вона дорожче, але і більш важка в обігу. Саме такі пропозиції найкращим чином передати смак тютюну таким, яким він є насправді. Чим товщі матеріал гільзи, тим спотворенней буде смак.
  • Ціна - чим вище ціна, тим якісніше гільзи, але не варто забувати про необхідність знайомитися з відгуками. Тільки так можна попередньо зрозуміти особливості продукту, що купується.
  • Зовнішній вигляд - помилково вважати, що гільзи для сигарет представлені лише в звичному білому варіанті. У нашому інтернет магазині calabash.com.ua ви зможете зустріти пропозиції екстра класу, що дивують своїм неймовірним стилем.

Створення власних сигарет є творчим процесом вимагає врахування величезної кількості нюансів. На вибір гільз впливає і якість використовуваної машинки для набивання сигарет. Якщо вона представлена бюджетним варіантом, найкраще підбирати гільзи з потовщеною папером або ж гільзи польських марок. Вони відрізняються хорошою м'якістю, ніжністю, та й відгуки постійних клієнтів вельми позитивні. Коли для вас важливий не тільки показник якості, але і естетичної привабливості, зверніть увагу на гільзи IMPERATOR. Особлива пропозиція в чорному кольорі не залишить вас байдужим, ставши стильним аксесуаром. Існуючі на гільзи для сигарет відгуки вказують, що саме марка IMPERATOR радує відмінним поєднанням ціна/якість.

Як вибрати Тютюн для набивання гільз

Насправді не правильно говорити про вибір тютюну, швидше за все до тютюну підбираються потрібні гільзи. Якщо ви вперше вирішили спробувати самостійно набити сигарету, мінімізувати ризики розриву паперу вам допоможе використання тютюну дрібної нарізки від 0,5 до 0,8 мм. Також важлива і вологість тютюну, яка повинна бути в межах 13%, в іншому випадку машинка для набивання тютюну заб'є трохи більше суміші, від чого сигарета буде погано тягнутися. Якщо не до набити тютюн, суміш може просто випасти, або ж сигарета буде сильно горіти. Насправді дуже важлива практика. Поекспериментувавши з різною кількістю тютюну, ви зможете підібрати для себе найкращий варіант. Все ж рекомендується перед набиванням тютюну його трохи пом'яти. Так він буде легше тягнутися, та й набивати гільзи їм набагато зручніше.

Магазин calabash.com.ua пропонує купити гільзи для сигарет в Україні за найдоступнішими цінами. У каталогах ви знайдете як стандартні, так і не стандартні гільзи виробництва Німеччина, Австрія, Польща, Болгарії, Румунії, Франції і це не весь список. Сертифікована продукція, Висока якість і відмінний асортимент гільз від відомих брендів-все це незаперечні переваги покупки нудних аксесуарів для набивання сигарет в магазині calabash.com.ua! 



Гільзи для сигарет FireBox 500шт

Ціна: 94 грн.

Артикул: fu-200500 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Atomic 0401600 (1100 шт)

Ціна: 308 грн.

Артикул: cl-0401600 
Цигаркові гільзи Atomic 0401600. Країна виробник: Німеччина. 1100 шт. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox лимон, М'ята (250)

Ціна: 97 грн.

Артикул: fu-200250lm 
Ароматизовані гільзи для набивання сигарет FireBox лимон, М'ята, в упаковці 250 шт. Довжина фільтра 15 мм, загальна довжина гільзи - 84 мм діаметром 8 мм 
Детальніше...

Гільзи для набивання сигарет FireBox ягоди і М'ята (200)

Ціна: 80 грн.

Артикул: fu-200200b 
Ароматизовані гільзи для набивання сигарет FireBox ягоди і М'ята, в упаковці 200 шт. Довжина фільтра 15 мм, Загальна довжина гільзи - 84 мм діаметром 8 мм. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Atomic 500 шт

Ціна: 154 грн.

Артикул: cl-0401900 
Гільзи для набивання сигарет високої якості! Упаковка 500 шт. Фільтр 1,5 см, довжина гільзи 8,4 см (як звичайна) Виробник Atomic (Німеччина) 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Atomic Gold Line (фільтр 24 мм)

Ціна: 105 грн.

Артикул: cl-0401501 
Гільзи для набивання сигарет Atomic Gold Line (Золота серія) з фільтром 24 мм! 275 штук, гільзи стандартного розміру 8 мм , 84 мм довжиною (як звичайна, стандартна сигарета) 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Atomic 0401500 (275 шт)

Ціна: 79 грн.

Артикул: cl-0401500 
Цигаркові гільзи Atomic 0401500. Країна виробник: Німеччина. 275 шт. Колір: чорна упаковка. 
Детальніше...

Гільзи Atomic Slim 200 (повний фільтр)

Ціна: 85 грн.

Артикул: cl-0402200 
Гільзи для набивання сигарет Atomic Slim з фільтром 24 мм! 200 штук, гільзи стандартного розміру 6 мм , 84 мм довжиною (як звичайна, стандартна сигарета) 
Детальніше...

Ящик Гільзи для сигарет FireBox 500шт (10 000 шт)

Ціна: 1 600 грн.

Артикул: fu-box10000 
Ящик з 20 упаковок Гільз FireBox фасовка по 500 шт. Загальна кількість гільз 10 000 шт. Гідне якість і відмінна ціна. 
Детальніше...

Ящик Гільзи для сигарет FireBox 500шт (5 000 шт)

Ціна: 870 грн.

Артикул: fu-box5000 
Ящик з 10 упаковок Гільз FireBox фасовка по 500 шт. Загальна кількість гільз 5 000 шт. Гідне якість і відмінна ціна. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 1000шт

Ціна: 210 грн.

Артикул: fu-2001000 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 250

Ціна: 63 грн.

Артикул: fu-200250s 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 250 Long (20 мм фільтр)

Ціна: 77 грн.

Артикул: fu-200250l 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 20 мм. Упаковка 250 шт. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для набивання сигарет FireBox Ягоди і М'ята (250)

Ціна: 97 грн.

Артикул: fu-200250b 
Ароматизовані гільзи для набивання сигарет FireBox Ягоди і М'ята, в упаковці 250 шт. Довжина фільтра 15 мм, загальна довжина гільзи - 84 мм діаметром 8 мм 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 100шт

Ціна: 28 грн.

Артикул: fu-200100s 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 200 шт

Ціна: 50 грн.

Артикул: fu-200200 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. Упаковка 200 шт. Якісна папір забезпечує рівномірний тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Marlboro Gold 016181

Ціна: 144 грн.

Артикул: ha-016181 
Цигаркові гільзи Marlboro Gold 016181. 200 шт. Діаметр гільзи: 8 мм 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Marlboro Red 016180

Ціна: 140 грн.

Артикул: ha-016180 
Цигаркові гільзи Marlboro Red 016180. 200 шт. Колір: червона упаковка. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Hocus 200 шт


Артикул: hc-300200 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Gama 500


Артикул: gm-400500 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Hocus 100 шт


Артикул: hc-300100 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Стартовий набір Atomic 0402500

Ціна: 352 грн.

Артикул: cl-0402500 
У стартовий набір Atomic 0402500 входить: Гільзи для сигарет Atomic 500 шт, машинка для набивання, коробочка для сигарет і запальничка 
Детальніше...

Гільзи для сигарет FireBox 250шт Blue

Ціна: 67 грн.

Артикул: fu-200250bl 
Польські гільзи для сигарет c фільтром 15 мм. Упаковка 250 шт. Фільтр блакитного кольору 
Детальніше...

Гільзи для цигарок Firebox 500 Long (20 мм фільтр)

Ціна: 105 грн.

Артикул: fu-200600 
Польські гільзи для сигарет із фільтром 20 мм. Упаковка 500 шт. Якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Firebox 1000 шт


Артикул: gm-4001000 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Hocus 250 шт


Артикул: hc-300250 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Hocus 350 шт


Артикул: hc-300350 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...

Гільзи для набивання сигарет FireBox Ментол (200)

Ціна: 80 грн.

Артикул: fu-200200m 
Ароматизовані гільзи для набивання сигарет FireBox Ментол, в упаковці 200 шт. Довжина фільтра 15 мм, Загальна довжина гільзи - 84 мм діаметром 8 мм. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Joker Classic 200


Артикул: km-222107 
Гільзи для сигарет Joker Classic 200. Гільзи сигаретні виробництва Україна. Довжина гільзи з фільтром-84 мм. діаметр гільзи-8 мм. Довжина фільтруючого картриджа - 22,5 мм. 
Детальніше...

Гільзи для сигарет Hocus Black 500 шт


Артикул: hc-300500b 
Польські гільзи для сигарет з фільтром 15 мм. якісний папір забезпечує рівномірне тління без сторонніх запахів 
Детальніше...




  
Результати 1 - 30 з 100


Все для електронного паління







Забули пароль?
Реєстрація!


 
закрыть
Купити в 1 клік









Дякуємо!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Вгору